Ma bucur sa te cunosc!

Ma bucur sa te cunosc! 2018-08-11T18:02:29+00:00

După cum poți citi și aici, TravelHolyc a apărut din dragostea pentru călătorii, povestit și fotografie, toate la un loc. Nimic nou, până acum.

O să vă zic ce este diferit, atunci.

Blogul TravelHolyc a apărut mai ales dintr-o dorință interioară puternică de a păstra. Oricând și oriunde plec, orice lucru impresionant sau colț de lume care transmite câte o stare diferită, orice persoană care reprezintă o cultură – simt instant că nu vreau să le pierd. Primul impuls este să le fotografiez, iar apoi să le notez undeva, să nu le las să dispară în același timp cu grămezile de alte amintiri.

Trăiesc cu senzația tot mai pronunțată că experiențele noastre diversificate sunt adevărata noastră bogăție.

Am 24 de ani și pe lângă alte planuri (mai mult sau mai puțin îndrăznețe), mi-am propus să merg într-o nouă destinație o dată pe lună sau la două luni măcar. Simt că acest blog îmi oferă ocazia să cresc și să îmi definesc propriul stil.

Tot ce îți promit este sinceritatea față de locurile pe care le văd și un mod diferit de a mă raporta la ele.

Știu că abundă internetul cu ghiduri de călătorie! Dar mai știu și că ai nevoie nu doar de reclame ale agențiilor de turism sau ale altor companii când îți planifici escapadele, ci de părerile unor oameni care chiar au fost acolo și îți pot vorbi din experiență.

Și dacă mai ai chef de mici dezbateri sau păreri legate de viață și călătorii (atât de bine conectate), am un Jurnal unde pur și simplu împărtășesc din concluziile trase pe drumuri.

 

Cum aprecierile se măsoară în mediul online în like-uri și share-uri, mă poți susține astfel, de fiecare dată când îți place ce vezi sau citești pe acest blog!

Dacă ai întrebări sau sugestii, pe lângă paginile de Social Media, pe care le poți găsi în subsolul blogului, mă poți contacta aici: