Vom pune pe pauză proiectul și îl vom relua în câteva luni sau poate ani, când vom avea resurse. 

Încă îmi răsunau cuvintele serioase și dezamăgite ale părinților în cap. Luni? Ani? Dar așteptasem de atâta vreme cabana aia superbă în mijlocul brazilor, cu vedere la Piatra Craiului, cu râul susurând în spatele casei, cu șemineu și geamuri către răsăritul soarelui! Nu putea să nu fie gata, când deja făcuserăm planul, când eu petrecusem nopți întregi pe internet, căutând idei de design interior și exterior.

Și știți ce am făcut? În loc să caut o soluție, am intrat pe Facebook! Neatentă de fapt la ce vedeam, încercam să uit ce mă frământa. Nu aveam nicio șansă să le schimb părerea și văsusem și eu calculele – prețurile erau cu mult mai mari decât ne așteptam. Dau click pe un video ce-mi atrăsese atenția. Un client fericit, cu o cabană de munte lângă el, filma cum niște materiale de construcții erau descărcate dintr-un camion.

Am cumpărat tablă cutată de la Bilka prin Vindem-Ieftin.Ro Casa de Comenzi, Set Complet Acoperiș Casa de Vacanță. Sunt foarte mulțumit de calitatea materialului și de firma Casa de Comenzi Vindem Ieftin. Aveți încredere! Sunt o firmă redutabilă!

Am închis telefonul, și mai frustrată. Mi-am dat seama că există atâtea persoane care își fac casa de vacanță la munte, casa la care visasem de atâta timp, iar acum… Iar acum, de fapt, am dat peste o soluție, fără să-mi dau seama! Așa că m-am pus pe căutat. Vindem Ieftin Punct Ro nu îmi suna străin, auzisem des în ultima vreme de această sintagmă, dar niciodată nu băgasem de seamă la ce face reclamă.

SURSĂ FOTO: www.vindem-ieftin.ro

Iată ce s-a întâmplat: am studiat site-ul în cauză, cu lista de materiale necesare în față (luată pe ascuns). Am descoperit următoarele:

  1. Totul putea fi făcut cum îmi place mie cel mai mult, că e comod și la îndemână: prin COMANDĂ ONLINE! Noi eram învățați să lucrăm pe modelul vechi, să sunăm meseriașii sau diverse magazine de construcții, să aflăm prețurile, chiar să mergem până la fiecare ca să verificăm materialele. Vă dați seama cât timp pierdut – că de banii de cazare nu mai zic, mai ales că nu aveam nicio casă în zona respectivă de munte?
  2. Livrare GRATUITĂ, oriunde în țară?! Și când te gândești că un prieten de familie ne ajuta lei cu mașina să cărăm primele materiale de la depozite până acasă. Normal că pierderile începuseră să se resimtă!
  3. De ce IEFTIN? Oamenii, când aud de ieftin, se gândesc automat și la servicii calitative mai proaste. De multe ori, ieftin înseamnă și inteligent. Dar nu-și dau seama de conceptul unic pe care firma aceasta l-a adus pe piață, scurtând drumul de la fabrică la clientul final, adică eu. Cum? În loc de circuitul tradițional, prin care prețul materialelor de construcție trecea de la prețul fabricii, la adaosul distribuitorului și al depozitului/hypermarketului, Vindem Ieftin adaugă doar 10% la prețul inițial al fabricii, înainte ca marfa să ajungă direct la tine!
  4. Vorbim și de ce iubesc eu cel mai mult: OFERTA PERSONALIZATĂ, în funcție de necesarul de materiale al fiecărui cumpărător. Astfel, o poți compara cu alte prețuri de pe piață, dar la toate comenzile făcute de noi până acum, nu am mai avut de ce să comparăm. Fiecare client este considerat special.
  5. Pe lângă conceptul inedit din spatele afacerii, au oferit oamenilor șansa să câștige o sumă de bani doar printr-o RECENZIE VIDEO. Care este înțelegerea? Te filmezi când primești materialele de construcție comandate, oferi o scurtă părere despre servicii și beneficiezi de o reducere la comandă!

SURSĂ FOTO: www.vindem-ieftin.ro

Și acum, imaginați-vă! Afli toate astea, parcă ai și tu îndoilele tale, că e prea frumos să fie adevărat, dar acum trebuie să duci și o luptă de convingere cu părținii tăi, în condițiile în care tu acum 10 minute nici nu știai ce-s alea plăci OSB sau panouri sandwich (apropo, plăcile Oriented Strand Board pot fi folosite pentru pardoseli, tavane, pereți despărțitori și pereți interiori, la acoperiș și fac casele mai ușoare și mai rezistente la cutremur; panourile sandwich sunt folosite în special pentru acoperișuri, datorită montării ușoare și a rezistenței sporite la condițiile atmosferice).

Mi-am făcut planul de atac și am solicitat o ofertă personalizată pentru acoperiș (țiglă metalică), că acolo rămăseseră ai mei blocați. M-am convins că prețurile merită, că nu se compară cu costurile mari de pe listă. Mi-a fost mai ușor să-i conving cu dovezile concrete, în special datorită testimonialelor video ale celorlalți clienți.

Azi mă mândresc cu VIDEO-ul meu făcut pentru Vindem-Ieftin.ro (ce a devenit viral pe Facebook!), care prezintă cum a ajuns la noi comanda de piatră decorativă, dar și cu a noastră de vacanță, devenită realitate într-un cadru de munte exact cum îmi doream!

 

SURSĂ FOTO: www.pinterest.com

 

***Articol scris pentru Proba 4 din SUPERBLOG 2018***