Săptămâna asta a început cu o veste tare bună pentru mine, ca blogger, și sper că și pentru voi: așa cum am anunțat și pe pagina de Facebook și pe contul de Instagram, am fost acceptată în programul Open World Traveler, ca ambasador @momondo. Nu o să vă mire prea tare că de acum voi folosi hashtagurile #owtravelers și #admomondo, ca să vă țin la curent cu ce se întâmplă în lumea asta.

De ce mă bucură această veste?

Aici aș vrea să vă spun mai pe larg că îmi doream de ceva vreme un astfel de parteneriat, ceva care să unească această comunitate. Îmi doream să pot fi la curent cu ultimele știri din domeniul călătoriilor și să le pot împărtăși cu voi. Informații care să vă fie de folos, care să vă ajute să călătoriți mai des.

Pentru că, până la urmă, încă de la începutul blogului TravelHolyc, am pus accentul pe experiențe și povești pe care să le dau mai departe. Și asta se traduce și printr-o varietate de destinații în care să pot ajunge, iar pentru această varietate, niște promoții sau prețuri mai mici, fie că la zboruri, cazare sau alte activități, sunt de dorit. Astfel, pentru o anumită sumă de bani nu îți faci o vacanță, ci 2-3 și vizitezi locuri complet diferite. Dar asta este pentru cei care prețuiesc experiențele și cunoașterea mai mult decât confortul temporar!

Pentru mine momondo a fost până acum sursa sigură în acest sens de fiecare dată când îmi planificam o nouă călătorie (nu aș spune vacanță, fiindcă adunând informații și fotografii pentru blog, nu am parte chiar de relaxarea unei vacanțe în adevăratul sens al cuvântului) și datorită căruia am economisit bani frumoși, găsind cele mai bune prețuri.

Ce înseamnă mai exact că voi fi ambasador momondo?

Ei bine, înseamnă că voi fi printre primii care află despre ultimele campanii, oferte, funcționalități și concursuri momondo direct de la sursă, pentru a le putea împărtăși mai departe cu voi. De asemenea, voi avea ocazia ca munca mea să fie publicată pe blogul și în postările lor, ceea ce ar fi un salt bine venit pentru TravelHolyc.

Ce are momondo atât de special?

Dacă încă nu ai auzit de momondo, lucru de care mă îndoiesc, acesta este un motor de căutare global pentru călătorii, care compară miliarde de prețuri la zboruri, hoteluri și mașini de închiriat. Da, știu, multe alte site-uri fac acest lucru, dar există câteva lucruri care diferențiază momondo, printre care faptul că are o listă enormă de furnizori pentru servicii de călătorie, crescând șansele ca noi să găsim cele mai mici prețuri.

Personal, cel mai mult îmi place platforma, mi se pare user-friendly, este colorată, ușor de folosit, plus că poți vedea acele coloane cu prețuri pe o perioadă mai lungă de timp, astfel încât îți poți alege cele mai profitabile date de plecare și de întoarcere. Printre instrumentele sale se numără și Calendarul de Prețuri (care îți arată cele mai ieftine date dintr-o perioadă îndelungată de timp, pentru a călători în destinația visată), dar și sfaturi despre cum să găsești cel mai ieftin zbor către o destinație aleasă.

Încearcă-l aici: https://www.momondo.ro/in?a=ambassadorprg&url=/&encoder=27_1&enc_pid=deeplinks&enc_eid=0&enc_lid=2051&enc_cid=sc91

Încep cu un prim sfat: un instrument util pentru călătoriile voastre…

…este aplicația momondo; va fi tare la îndemână să găsești cele mai ieftine zboruri/hoteluri/închirieri auto. Cel mai mult îmi plac Alertele de preț la zboruri și hoteluri, fiindcă ești anunțat de fiecare dată când se modifică prețul către o destinație pe care ți-o dorești. Mai ai și posibilitatea de a-ți planifica vacanțele direct pe aplicație, cu opțiunea Călătoriile mele!

Ca să descarci aplicația momondo, dă click aici: https://app.adjust.com/v9tcceq_5sc1up0?adgroup=2051.

Tot ce pot să zic e că sper să iasă ceva frumos, pentru toate părțile implicate, și mai ales ca voi să primiți informațiile și sfaturile pe care vi le doriți! Așadar, rămâneți pe fir pentru a afla ce aduce noul capitol din povestea TravelHolyc, ca Ambasador Momondo! :D