Cel mai mare eveniment de social media din România, Webstock, va avea loc în mai puțin de o lună! Nu doar atât, dar pe lângă sesiunile despre ultimele tendințe din mediul online și speakeri renumiți, evenimentul sărbătorește un deceniu de la înființare!

Cu emoții, m-am decis să mă înscriu și eu. Blogging-ul și lumea digitală mi-au devenit tot mai dragi de când am început să scriu și să prezint fotografii și idei din călătoriile mele.

M-am bucurat când aplicația mi-a fost acceptată și mi s-a confirmat că voi participa la eveniment ca blogger acreditat. A fost un mic semn bine primit că sunt pe drumul cel bun într-ale online-ului, însă știu că am multe de învățat.

Tocmai de aceea, participarea la un eveniment cunoscut și plin de informații utile și de un networking pe măsură, precum Webstock, mi se pare un pas de luat în considerare odată ce alegi această cale.

Webstock 2018

Acest eveniment de o zi va include Conferintele Webstock si Premiile Webstock.

Conferintele Webstock vor cuprinde intalniri interactive despre cele mai noi tendinte in social media, bune practici, comunicare si promovare, aducand in prim-plan ultimele tehnologii si aplicatii din domeniu.

Premiile Webstock ofera recunoastere celor mai creative si inedite proiecte si campanii in social media, produse in Romania in ultimul an. (sursă)

Prin asta, cred că este destul de clar de ce orice blogger, vlogger, influencer, media celebrity, digital manager, social media consultant, digital manager, instagrammer, PR specialist sau community manager are de câștigat prin participarea la acest eveniment!

Cand, unde si, mai ales, cine?

Pe 5 octombrie 2018, comunitatea pasionată de mediul digital din România își va da întâlnire la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, la ora 9 dimineața. Evenimentul este organizat de Evensys în parteneriat cu Vodafone.

Și dacă nu v-am convins 100% să vă alăturați, vă spun și o parte din numele speakerilor confirmați pentru această ediție aniversară, de 10 ani: Cabral Ibacka, Mickey Hash, Vali Petcu, Cristina BazavanCristian China Birta și alți doi vorbitori, aflați în curs de confirmare.

Daaar, cred că dincolo de toate acestea și lucrurile pe care le putem învăța, cel mai important este networking-ul. Și faptul că vom pleca de acolo mai inspirați și motivați. Că vom întâlni persoane cu idealuri asemănătoare cu ale noastre.

V-am convins?

Ce vreau eu să vă mai anunț este că încă se poate solicita acreditare la eveniment, pe site-ul oficial.

Dar nu pentru foarte mult timp, așa că eu zic să vă grăbiți, dacă sunteți interesați.

Vă mai las aici niște surse, pentru a fi la curent cu noutățile evenimentului:

Facebook Pagewww.facebook.com/webstock/
Facebook Eventhttps://www.facebook.com/events/708357382837579/
Twitterwww.twitter.com/webstockro
Instagramwww.instagram.com/webstockro/

Ce ziceți, ne vedem acolo?