Acum un an îmi anunțam prima participare la SuperBlog 2018, cel la care am și reușit să câștig al treilea loc. Deși a fost o experiență solicitantă la momentul respectiv, având diverse ocupații în aceeași perioadă, mărturisesc că mi s-a făcut dor de deadline-uri și de scris articole creative. Așa că am decis să mă înscriu și anul ăsta, la cea de-a 19-a ediție.

Pentru cei care nu știu încă prea multe despre SuperBlog, iată cum se recomandă ei:

Lansată în 2008, SuperBlog este cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească.

Proiectul are drept obiectiv să descopere și să susțină noile talente ale blogosferei, precum și să faciliteze colaborările dintre aceasta și mediul de afaceri. Competiția numără 18 ediții încheiate, în care s-au înregistrat, în total, aproape 3000 de participanți și s-au scris circa 35.000 de articole. La 1 octombrie 2019 începe SuperBlog 2019, a 19-a ediție a competiției.

Aici am scris și despre experiența de după clasarea pe podium, alături de câteva sfaturi pe care le-aș da celor care vor să intre în această competiție. Sper doar ca de această dată să nu mai las articolele pe ultima sută de metri și să îmi ofer suficient timp să le finalizez, fără stresul deadline-urilor!

În final, urez mult succes celor care se înscriu, iar pentru cititori, nu îmi doresc decât să afle lucruri utile și frumoase în urma acestei participări, în special în zona de călătorii și turism!