Buna!

Sunt Oana și aici am scris mai multe despre mine și despre blogul pe care te afli. Sunt persoana din spatele blogului TravelHolyc, călătorul, autorul și fotograful care se “reunesc” în cadrul articolelor despre diverse destinații și despre experiența de a fi călător. În general, mă axez pe călătoriile self-made sau low budget, astfel încât cât mai multe persoane să-și permită să-și extindă orizonturile și să se bucure de diversitatea acestei planete.

Ce am mai făcut până acum?

 • Am organizat primul GIVEAWAY pe Instagram, în parteneriat cu Fuyor:

View this post on Instagram

❗️[GIVEAWAY]❗️ Pentru a sărbători atingerea unui număr de 10.000 de iubitori de călătorii ai comunității TravelHolyc, am pus la cale un concurs împreună cu @fuyor ! 🎉 . Pasiunile noastre vorbesc despre noi! 💞 . @travelholyc este dovada faptului că îmi iubesc țara, că iubesc să petrec timp în natură și să călătoresc – oriunde, oricând. Fuyor m-a surprins plăcut cu un tricou special pictat pentru mine, inspirat din iubirile mele, care să mă reprezinte oriunde aș fi! ✈️🌍 Pe tine ce pasiuni te reprezintă? Alături de @fuyor, am decis să te premiem cu un tricou original și personalizat, cu un design aparte, creat special pentru tine și identitatea ta. 🎁💖 Ce trebuie să faci ca să câștigi un tricou cu un design personalizat de la @fuyor: 1. Apreciază această postare 2. Urmărește conturile @travelholyc și @fuyor 3. Menționează într-un comentariu 3 prieteni cu care ai pasiuni în comun! Nimic mai simplu! 🏆 . Concursul va dura 7 zile și se încheie LUNI, 17 SEPTEMBRIE, ora 23:59. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți în data de 18 Septembrie 2018. Prin participarea la concurs, ești de acord ca, în caz de vei câștiga, datele (nume, adresă + număr de telefon) să îți fie procesate pentru livrarea premiului. . Mult succes! 🎉🤗 . . . #cufuyoru #giveaway #giveawaycontest #passions #tshirt #tshirtdesign #tshirtprint #tshirtstore #tshirtlovers #naturelovers #naturegirl #naturegram #landscapedesign #landscapehunter #landscapelover #travelblogger #travelholic #wanderlustgirl #wanderlust #followmearoundtheworld #travellife #travellingthroughtheworld #travellovers #passion #passionatetraveller #ilovetotravel

A post shared by TʀᴀᴠᴇʟHᴏʟʏᴄ by Oana Răcaru (@travelholyc) on

 • Am participat la primul infotrip în Reșița, #CustomReșița 2018, despre care am scris mai multe aici.
 • Am luat premiul III în cadrul competiției de blogging SuperBlog 2018 și am câștigat câteva probe. Despre această experiență am scris aici.
 • Am fost invitată să scriu un Guest Post pe blogul HR Passion, la această adresă, despre idei de joburi pentru pasionații de călătorii.
 • Am oferit un interviu despre viața de blogger și parcursul meu în această direcție, la invitația Mirelei Carmen Simon, cu blogul Viata de Blogger, la această adresă.
 • Am scris un Guest Post pe catchy.ro despre experiența unui city-break de o zi în Verona, pe care-l puteți găsi aici.
 • Patru dintre fotografiile făcute de mine au apărut în ghidul online de promovare turistică a Visit Zarnesti. Ghidul este disponibil la această adresă, iar fotografiile apar la pagina 10, “Zona turistică Plaiul Foii” (pag. 10).
 • Am scris un Guest Post pe otiliasblog.ro despre 5 destinații din România unde puteți petrece vacanța de Paște 2019, pe care-l puteți găsi aici.

Sunt deschisă la colaborări, atâta timp cât acestea sunt conexe cu domeniul meu de activitate. Mă refer la:

 • GIVEAWAY-URI ȘI CONCURSURI: Putem organiza astfel de competiții, pentru ca cei interesați să poată ajunge mai ușor la produsele/serviciile tale!
 • ARTICOLE SPONSORIZATE: Pentru orice anunț de interes pentru mine, blog și cei care mă urmăresc, detaliile specifice pot fi transformate într-un articol atractiv, de bun gust, care să-ți îndeplinească scopul!
 • CREARE DE CONȚINUT PE CONTUL DE INSTAGRAM: Cu peste 15k followers, serviciul/produsul tău poate ajunge la multe persoane, într-un mod creativ, cu fotografii de calitate!
 • DEZVOLTAREA UNEI RELAȚII PE TERMEN LUNG: Dacă brandul tău se îmbină frumos cu cel al misiunii blogului meu, ne putem gândi la o colaborare îndelungată!

…sau altele. Pentru mai multe detalii, mă puteți contacta la oana.andreea@travelholyc.com! Vă voi răspunde cu interes! 🙂