Sunt Oana și aici am scris mai multe despre mine și despre blogul pe care te afli. Sunt persoana din spatele blogului TravelHolyc, călătorul, autorul și fotograful care se “reunesc” în cadrul articolelor despre diverse destinații și despre experiența de a fi călător. În general, mă axez pe călătoriile self-made sau low budget, astfel încât cât mai multe persoane să-și permită să-și extindă orizonturile și să se bucure de diversitatea acestei planete.

Ce am mai făcut până acum?

 • Am organizat primul GIVEAWAY pe Instagram, în parteneriat cu Fuyor:

View this post on Instagram

❗️[GIVEAWAY]❗️ Pentru a sărbători atingerea unui număr de 10.000 de iubitori de călătorii ai comunității TravelHolyc, am pus la cale un concurs împreună cu @fuyor ! 🎉 . Pasiunile noastre vorbesc despre noi! 💞 . @travelholyc este dovada faptului că îmi iubesc țara, că iubesc să petrec timp în natură și să călătoresc – oriunde, oricând. Fuyor m-a surprins plăcut cu un tricou special pictat pentru mine, inspirat din iubirile mele, care să mă reprezinte oriunde aș fi! ✈️🌍 Pe tine ce pasiuni te reprezintă? Alături de @fuyor, am decis să te premiem cu un tricou original și personalizat, cu un design aparte, creat special pentru tine și identitatea ta. 🎁💖 Ce trebuie să faci ca să câștigi un tricou cu un design personalizat de la @fuyor: 1. Apreciază această postare 2. Urmărește conturile @travelholyc și @fuyor 3. Menționează într-un comentariu 3 prieteni cu care ai pasiuni în comun! Nimic mai simplu! 🏆 . Concursul va dura 7 zile și se încheie LUNI, 17 SEPTEMBRIE, ora 23:59. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți în data de 18 Septembrie 2018. Prin participarea la concurs, ești de acord ca, în caz de vei câștiga, datele (nume, adresă + număr de telefon) să îți fie procesate pentru livrarea premiului. . Mult succes! 🎉🤗 . . . #cufuyoru #giveaway #giveawaycontest #passions #tshirt #tshirtdesign #tshirtprint #tshirtstore #tshirtlovers #naturelovers #naturegirl #naturegram #landscapedesign #landscapehunter #landscapelover #travelblogger #travelholic #wanderlustgirl #wanderlust #followmearoundtheworld #travellife #travellingthroughtheworld #travellovers #passion #passionatetraveller #ilovetotravel

A post shared by Oana Răcaru | Travel Blogger (@travelholyc) on

 • Am participat la primul infotrip în Reșița, #CustomReșița 2018, despre care am scris mai multe aici.
 • Am luat premiul III în cadrul competiției de blogging SuperBlog 2018 și am câștigat câteva probe. Despre această experiență am scris aici.
 • Am fost invitată să scriu un Guest Post pe blogul HR Passion, la această adresă, despre idei de joburi pentru pasionații de călătorii.
 • Am oferit un interviu despre viața de blogger și parcursul meu în această direcție, la invitația Mirelei Carmen Simon, cu blogul Viata de Blogger, la această adresă.
 • Am scris un Guest Post pe catchy.ro despre experiența unui city-break de o zi în Verona, pe care-l puteți găsi aici.
 • Patru dintre fotografiile făcute de mine au apărut în ghidul online de promovare turistică a Visit Zarnesti. Ghidul este disponibil la această adresă, iar fotografiile apar la pagina 10, “Zona turistică Plaiul Foii” (pag. 10).
 • Am scris un Guest Post pe otiliasblog.ro despre 5 destinații din România unde puteți petrece vacanța de Paște 2019, pe care-l puteți găsi aici.
 • Am apărut în edițiile de iulie 2019 și august 2020 ale Revistei Ioana, cu două articole de turism, despre locuri atractive din Malta și Portugalia.

View this post on Instagram

• Să ai un blog pe care să scrii constant (și documentat) nu este cel mai ușor lucru – de aceea îi admir atât de mult pe cei care trăiesc din blogging! 👩🏻‍💻 Sunt multe provocări pe drum care te fac să-ți pierzi entuziasmul inițial și poate chiar să renunți. ✍🏼 • Dar mai avem și acele momente neașteptate de satisfacție (cum ar fi aprecierile cititorilor pentru lucrurile pe care le-ai scris și chiar i-au ajutat la un moment dat), în care simți că, în sfârșit, tot efortul este răsplătit! 🥳✨ • Un astfel de moment special a fost acela când am fost contactată de Revista Ioana, fiindcă doreau să publice un articol pe care l-am scris, despre un loc special din Malta! 🌍 Iar eu mă bucur enorm să pot împărtăși acest pas – măricel, de altfel, pentru blogul TravelHolyc – cu voi! 💕 • Articolul îl puteți găsi în noul număr de iulie al revistei și chiar sper să vă placă! 🥰 . . . #revistaioana #travelgirl #travelblogger #travelholic #blacksea #costinesti #turquoise #longhair #magazine #print #readers #sunny #summerday #proud #article #travelphotography #messyhairdontcare #babysteps #happygirl #wanderlustgirl #featured #collaboration #summeredition #july #cancerian #malta #bloggerlife #bloggersofinstagram #blogging

A post shared by Oana Răcaru | Travel Blogger (@travelholyc) on

 • Am organizat un nou GIVEAWAY pe Instagram, în parteneriat cu Moro Bags:

View this post on Instagram

❗️[GIVEAWAY]❗️ Fiindcă am văzut că articolele de pe blog cu și despre Maroc au fost atât de apreciate, m-am aliat cu @morobags care, din fericire, au adus în România simpaticele gentuțe marocane! 🧡 Eu m-am bucurat să port de la ei această gentuță turcoaz într-o plimbare pe faleza Mării Negre; sunt foarte de efect cu design-ul lor artistic, iar secretul lor este că sunt făcute manual, din piele, deci fiecare geantă este UNICĂ! 🌊 #SwipeLeft 🐫 . Dacă te pasionează articolele personalizate, ce poartă urmele unei culturi îndepărtate, sau vrei să o faci cadou, să știi că am pregătit un concurs pentru tine! 🏆 Ce trebuie să faci ca să câștigi această gentuță, direct din Maroc? Ei bine, nu foarte multe! 😁 1. Like la această postare 2. Urmărește conturile @morobags și @travelholyc 3. Menționează în comentarii 2-3 prieteni cu care îți dorești să călătorești . Concursul va dura 10 zile și se încheie DUMINICA, 26 mai 2019, ora 23:59. ⏳ Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți în data de 27 mai. Prin participarea la concurs, ești de acord ca, în caz de vei câștiga, datele (nume, adresă și număr de telefon) să îți fie procesate pentru livrarea premiului. . . . #giveaway #moroccan #moroccotravel #morocco #moroccangirl #moroccanbags #orange #orangedress #blacksea #bag #handbag #giveawaycontest #giveawaytime #romania #romaniangirl #beautiful #longhair #beachgirl #beach #sea #seascape #seaview #girl #travelgirl #girlpic #sunglasses #silhouette #sunnyday #vacation

A post shared by Oana Răcaru | Travel Blogger (@travelholyc) on

 • În perioada mai-octombrie 2019 am fost Ambasador al companiei Momondo, făcând astfel parte din campania Open World Travelers!

View this post on Instagram

✨Această fotografie nu ar fi fost posibilă dacă nu ajungeam în Malta, iar în Malta am ajuns prin intermediul motorului de căutare Momondo! ✈️ Că veni vorba, mă bucur mult să vă anunț că am fost acceptată în programul Open World Traveler, ca ambasador @momondo. 💞 ✨De ce mă bucură toată povestea? Folosesc momondo de multă vreme, chiar mi se pare util și user-friendly, găsind cele mai bune prețuri cu ajutorul lor. 💵 Cum te ajută pe tine această veste? Faptul că sunt ambasador momondo înseamnă că, de acum, voi fi printre primii care află despre ultimele campanii, oferte, funcționalități și concursuri momondo direct de la sursă! Cel mai mult mă încântă că le pot împărtăși cu voi! 🤗 ✨În fiecare zi, momondo găsește cele mai ieftine zboruri, de la o listă enormă de furnizori de servicii de călătorie; plus că oferă sfaturi și instrumente utile pentru a-ți planifica vacanțele! 😃👉🏼 https://www.momondo.ro/in?a=ambassadorprg&url=/&encoder=27_1&enc_pid=deeplinks&enc_eid=0&enc_lid=2051&enc_cid=sc91 . . . #owtravelers #admomondo #swipeleft #goodnews #picoftheday #malta #lovemalta #symmetry #travelgirl #travelblogger #mellieha #arch #silhouette #sunglasses #holiday #vacation #vacationmode #throwback #amazingview #amazingshots #travelholic #travelgram #sea #viewfromabove #architecture #architecturedaily #wanderlust #wanderlustgirl #girl

A post shared by Oana Răcaru | Travel Blogger (@travelholyc) on

Sunt deschisă la colaborări, atâta timp cât acestea sunt conexe cu domeniul meu de activitate. Mă refer la:

 • GIVEAWAY-URI ȘI CONCURSURI: Putem organiza astfel de competiții, pentru ca cei interesați să poată ajunge mai ușor la produsele/serviciile tale!
 • ARTICOLE SPONSORIZATE: Pentru orice anunț de interes pentru mine, blog și cei care mă urmăresc, detaliile specifice pot fi transformate într-un articol atractiv, de bun gust, care să-ți îndeplinească scopul!
 • CREARE DE CONȚINUT PE CONTUL DE INSTAGRAM: Serviciul/produsul tău poate ajunge la multe persoane, într-un mod creativ, cu fotografii de calitate!
 • DEZVOLTAREA UNEI RELAȚII PE TERMEN LUNG: Dacă brandul tău se îmbină frumos cu cel al misiunii blogului meu, ne putem gândi la o colaborare îndelungată!

…sau altele. Pentru mai multe detalii, mă puteți contacta la oana.andreea@travelholyc.com! Vă voi răspunde cu drag!