Bine ai venit pe blogul meu! 🙂

 

După cum poți citi și aici, Travelholyc a apărut din dragostea pentru călătorii, povestit și fotografie, toate la un loc.

Consider că una din cele mai fascinante experiențe ale vieții este să pornești la drum, fie că ai o călătorie planificată în detaliu – care oricum o să te surprindă și nu îți va respecta planul inițial -, fie într-un moment scurt de spontaneitate, în care habar nu ai încotro te îndrepți și vrei să te lași surprins.

Da, știu că uneori nu avem posibilitățile materiale pentru asta, dar mereu există alternative. De regulă, mă orientez pe planificarea vacanțelor low budget, astfel încât să ni le permitem cât mai mulți dintre noi.

 

 

Aș vrea ca acest blog să reprezinte pentru tine o oază de frumos și de inspirație, poate dacă nu pleci prea curând undeva, măcar să simți că iei o pauză și pentru câteva minute, te afli în vacanță, alături de amintirile și experiențele mele.

Cumva, simt că dacă ai pășit virtual în acest spațiu, intri metaforic în casa mea, iar scopul meu este să pleci cu o stare de bine.

Îți mulțumesc pentru timpul și atenția pe care mi le acorzi plimbându-te pe acest blog! 🙂

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *